Podcast Kool & de Geit #3 – Hoe nu verder?

Voor alle ins en outs omtrent de Provinciale Statenverkiezingen 2019

In alweer de derde podcast van Kool & de Geit luidt de belangrijkste vraag: hoe nu verder? De provinciale verkiezingen zijn achter de rug en nu is het aan de winnende partijen om met elkaar om tafel te gaan en tot een nieuw bestuur te komen in de Provinciale Staten.

Op landelijk niveau is de coalitie hoe dan ook haar meerderheid kwijt in de Eerste Kamer, waardoor premier Rutte een nieuwe oplossing moet zoeken. Maar met wie zullen Rutte en co straks in zee gaan? Kiest hij voor rising star Thierry Baudet van FvD, wordt het de betrouwbare Lodewijk Asscher van de PvdA, of krijgt Jesse Klaver van GroenLinks weer een kans om zich in de Haagse achterkamertjes te begeven?

U hoort dat en meer in deze podcast.

Luister ook:

Podcast Kool & de Geit #1 – Code Oranje
Podcast Kool & de Geit #2 – Over de zin en onzin van verkiezingsdebatten