Vroeg pieken: het aantal aanmeldingen voor studentenvernigingen is flink gedaald afgelopen drie jaar
27 maart 2024
annewolkotte
Student Minor Journalistiek en Nieuwe Media 2023/2024

In 2020 stonden aankomend studenten vaak uren in de rij om zich aan te melden bij een studentenvereniging, niet verzekerd van een plek. Oriƫnteren was er simpelweg niet bij. Afgelopen zomer, in 2023, is het aantal aanmeldingen voor studentenverenigingen juist in een dal geraakt. Veel verenigingen hebben de ledenstop niet eens gehaald. Wat kan het enorme verschil in leden in deze drie jaar verklaren? Wij zochten het uit voor jullie.

Nederland duikt in de boeken: waarom de boekenmarkt toch blijft groeien terwijl wij minder Nederlandse boeken kopen (journalistiekennieuwemedia.nl)

27 maart 2024 |
annewolkotte
Student Minor Journalistiek en Nieuwe Media 2023/2024