Inbraakgolven in Nederland
13 maart 2023
Jim Poot
bachelorstudent Biologie met een Minor in journalistiek en nieuwe media

inbraalgolven in de winter

leg in dit stukje uit hoe het kan dat in de winter vaak veel meer inbraken worden gepleegd dan in de zomder, vertel er ook bij dat dit raar is omdat ik verwacht had dat dit veel minder zou zijn, in de winter zijn mensen vaker thuis (goeie vraag voor politie)

corona

leg in dit stuk uit dat dat het verloop vanaf 2020 raar verloopt, de jaren ervoor zijn zo goed als identiek maar deze jaren gaan vreemd, link hiermee naar de corona maatregelen waardoor iedereen thuis was. miss als 2e visualisatie een lijn met coronacijfers naast de lijn met inbraakgolven, zit hier overeenkomst is? (RIVM datasets zitten enorm lastig in elkaar, zal er morgen nog even naar kijken)

13 maart 2023 |
Jim Poot
bachelorstudent Biologie met een Minor in journalistiek en nieuwe media