Wat doet de WHO?
28 april 2020
Guus Weggemans
Bachelorstudent Kunstgeschiedenis en minorstudent Journalistiek & Nieuwe Media 2019-2020 aan de Universiteit Leiden.

Recentelijk kondigde de Amerikaanse president Trump aan dat de Verenigde Staten voorlopig geen financiƫle bijdrage meer gaan leveren aan de World Health Organization (WHO). Dit besluit werd genomen omdat de Amerikaanse regering vindt dat de WHO niet goed genoeg heeft opgetreden om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Maar wat is eigenlijk nu de taak van de WHO: hoeveel kan en mag de organisatie doen en hoeveel impact heeft het stopzetten van de geldkraan door de Amerikanen?

28 april 2020 |
Guus Weggemans
Bachelorstudent Kunstgeschiedenis en minorstudent Journalistiek & Nieuwe Media 2019-2020 aan de Universiteit Leiden.