Waarom de mens een grote bijdrage aan de steeds hevigere natuurbranden levert
27 april 2020
Anne Vorwald
Student BA Nederlandse taal en cultuur en minor Journalistiek en Nieuwe Media 2019/2020.

Na de bosbranden in Australiƫ en de verzengende brand in de Amazone moest ook Nederland eraan geloven: de steeds meer vernietigende natuurbranden. Afgelopen week woedde in de Deurnese Peel de grootste natuurbrand in Nederland ooit gemeten. De brand in het natuurgebied is inmiddels onder controle, maar de vraag is wat ons nog te wachten staat in de toekomst. Deze video legt uit wat het aandeel van de mens is in deze steeds hevigere natuurbranden.

Explainer – Het aandeel van de mens in de steeds hevigere natuurbranden

(Muziek en sfeerbeelden via: Mixkit.co)

27 april 2020 |
Anne Vorwald
Student BA Nederlandse taal en cultuur en minor Journalistiek en Nieuwe Media 2019/2020.