Een terugblik op de carrière van de beste Nederlandse windsurfer
24 maart 2020
kiranijland
Student van de minor Journalistiek en Nieuwe Media (2019-2020) en Culturele Antropologie.

Op 2 februari 2020 maakte onze beste windsurfer, Dorian van Rijsselberghe, bekend dat hij een punt zet achter zijn topsportcarrière. De onderstaande tijdlijn neemt u mee door de belangrijkste punten van zijn loopbaan.

Na het winnen van twee olympische titels slaagde van Rijsselberghe er niet in om zich te kwalificeren voor zijn derde Olympische Spelen. Op het WK verloor hij de strijd van zijn grootste concurrent en vriend Kiran Badloe. Na de wedstrijd liet van Rijsselberghe direct weten dat hij niet langer door zal gaan als professioneel windsurfer.

Om zijn carrière en grote overwinningen niet te vergeten draait de onderstaande tijdlijn om de hoogtepunten uit zijn carrière.

24 maart 2020 |
kiranijland
Student van de minor Journalistiek en Nieuwe Media (2019-2020) en Culturele Antropologie.