Scheveningen door twee lenzen
5 mei 2019 |
Annelotte Franke
Foto: Annelotte Franke

Tijdens de jaarwisseling van 2018-2019 raakten vele huizen, auto’s, fietsen en straten beschadigd door Vreugdevuur Scheveningen Noorderstrand. De combinatie van extreme hitte en een sterke zeewind zorgde voor vuurtornado’s die op hun beurt weer een vonkenregen veroorzaakten. Persfotograaf Dick Teske legde dit op indrukwekkende wijze vast. Maar hoe zien deze Scheveningse locaties eruit op een normale dag?

Wil je zelf de locaties van deze fotoreportage bekijken? Gebruik dan deze kaart tijdens je wandeling.

Dick Teske Persfotografie heeft voor mijn producties eenmalig toestemming gegeven voor het gebruik van zijn foto’s van het vreugdevuur 2018-2019. De foto’s uit deze productie mogen niet worden hergebruikt zonder zijn toestemming.

5 mei 2019 |
Annelotte Franke