Chique frites van Sergio Herman in Den Haag
5 april 2019 |
Bart van 't Erve

Het succes achter de combinatie van frites en drie Michelinsterren

Dat iedereen frites lekker vindt, is niet nieuw. Wat wel nieuw is, is de invloed van chef-koks in de frituur-industrie. 2 jaar geleden heeft Sergio Herman, samen met investeerders, een nieuw concept opgericht wat de culinaire wereld verbindt met de snackbar. Ik praat samen met Marit Nobel, manager bij het Frites Atelier in Den Haag, over het succes van het concept en de geheimen achter het heerlijke recept.

Sergio Herman is zijn meest populaire frietje aan het bereiden. ‘Flemish Beef Stew’

Luister hier onder naar de podcast met Marit Nobel, specialist bij Frites Atelier Den Haag.

De Flemish Beef Stew is gestoofd rundvlees, geserveerd met bladpeterselie, tuinkers en mosterdzaad.
De Indo Peanut sauce frites. Dit frietje wordt geserveerd met kaffirlime en een mix van gebakken uitjes en verse pinda’s.

klik hier om naar de website van Frites Atelier te gaan.

5 april 2019 |
Bart van 't Erve